Alexander Rose

Trädgårdsbänk Turnberry 5ft Oljad Mahogny

Bekväm trädgårdssoffa med vackert svängt ryggstöd i FSC märkt Mahogny. Tack vare det lätt böjda ryggstödet sitter man skönt även längre stunder.

Artikelnr:322B

 

Slå dig ner och njut av din trädgård på vår vackra Trädgårdsbänk Turnberry. Tillverkad av oljad mahogny. Den här bänken är mer än bara en möbel - den är en fristad där du kan koppla av och återhämta dig från livets stress. Med sitt tidlösa utseende och robusta konstruktion är detta en investering i både stil och komfort. Perfekt för din trädgård, altan eller uteplats. Skapa din egen fristad och njut av utomhuslivet med Alexander Rose Trädgårdsbänk Turnberry.

1 - 2 veckor
157 cm
97 cm
62 cm
31 kg
3 år
Mahogny (FSC)


Mahogny är ett starkt lövträd med en tät och i stort sett kvistfri ådring. Allt mahognyträ i vårt sortiment är FSC 100% certifierat och har en förväntad livslängd på upp till 10 år. Vår oljade mahogny har förbehandlats med olja på fabriken för att ge möblerna ett enhetlig utseende. Om möblerna lämnas obehandlade kommer den oljade mahognyn först att mörkna och sedan inom en period på 3-6 månader skifta till en silver/grå ton. För att behålla finishen rekommenderar vi att du årligen applicerar Cornis-olja för att återfukta träet och bibebehålla den rödbruna färgen på träet.