Alexander Rose

Trädgårdsbänk Turnberry 5ft Roble

Turnberry 5ft Roble trädgårdsbänk från Alexander Rose är en tidlös och elegant trädgårdsbänk som är tillverkad av högkvalitativt FSC-märkt Roble trä för en håll

Artikelnr:114

 

Turnberry 5ft Roble trädgårdsbänk från Alexander Rose är tillverkad av högkvalitativt FSC-märkt Roble trä för en hållbar och bekväm utomhusupplevelse. Bänken har en elegant och tidlös design med hög kvalitet på både material och utförande. Med en längd på 5ft erbjuder den tillräckligt med utrymme för avkoppling i trädgården eller på terrassen. 

Turnberry trädgårdsbänk från Alexander Rose har en välformad ryggstödsdesign som ger maximalt stöd och komfort åt din rygg. Ryggstödet följer ryggens naturliga form och ger ett bekvämt stöd som gör att du kan koppla av i trädgården under en längre tid. Med denna ryggstödsdesign kan du vara säker på att du sitter bekvämt i din trädgårdsbänk under långa avkopplande stunder.

Roble är ett träslag som också kallas för europeisk ek eller spansk ek, och dess vetenskapliga namn är Quercus robur. Roble träet är känt för sin hållbarhet och styrka, vilket gör det idealiskt för användning i utomhusmöbler och andra utomhuskonstruktioner. Träet har en vacker, ljusbrun färg med en naturlig glans, vilket gör det till ett populärt val för högkvalitativa trädgårdsmöbler.

Roble träet är också känt för sin motståndskraft mot insekter och röta, vilket gör det till ett långvarigt val för utomhusmöbler. Dessutom har det en hög densitet, vilket gör det till ett stabilt val för utomhusmöbler som utsätts för vädrets påverkan.


1 - 2 veckor
154 cm
97 cm
62 cm
22 kg
10 år
Roble (FSC)