Trädgårdsbänk Turnberry 5ft Roble

Turnberry 5ft Roble trädgårdsbänk från Alexander Rose är en tidlös och elegant trädgårdsbänk som är tillverkad av högkvalitativt FSC-märkt Roble trä för en håll

11 569 SEK
Artikelnummer: 114
Leverantör: Alexander Rose

Turnberry 5ft Roble trädgårdsbänk från Alexander Rose är tillverkad av högkvalitativt FSC-märkt Roble trä för en hållbar och bekväm utomhusupplevelse. Bänken har en elegant och tidlös design med hög kvalitet på både material och utförande. Med en längd på 5ft erbjuder den tillräckligt med utrymme för avkoppling i trädgården eller på terrassen. 


Turnberry trädgårdsbänk från Alexander Rose har en välformad ryggstödsdesign som ger maximalt stöd och komfort åt din rygg. Ryggstödet följer ryggens naturliga form och ger ett bekvämt stöd som gör att du kan koppla av i trädgården under en längre tid. Med denna ryggstödsdesign kan du vara säker på att du sitter bekvämt i din trädgårdsbänk under långa avkopplande stunder.


Roble är ett träslag som också kallas för europeisk ek eller spansk ek, och dess vetenskapliga namn är Quercus robur. Roble träet är känt för sin hållbarhet och styrka, vilket gör det idealiskt för användning i utomhusmöbler och andra utomhuskonstruktioner. Träet har en vacker, ljusbrun färg med en naturlig glans, vilket gör det till ett populärt val för högkvalitativa trädgårdsmöbler.


Roble träet är också känt för sin motståndskraft mot insekter och röta, vilket gör det till ett långvarigt val för utomhusmöbler. Dessutom har det en hög densitet, vilket gör det till ett stabilt val för utomhusmöbler som utsätts för vädrets påverkan.1 - 2 veckor
154 cm
97 cm
62 cm
22 kg
10 år
Roble (FSC)

Relaterade produkter

Timber Treatment Plus

Timber Treatment Plus

159 SEK
Timber Sealer

Timber Sealer

169 SEK
Överdrag till Bänk 5ft

Överdrag till Bänk 5ft

559 SEK
Graverad Skylt i Mässing

Graverad Skylt i Mässing

1 155 SEK
Graverad Skylt i Rostfritt stål

Graverad Skylt i Rostfritt stål

2 059 SEK
Gravyr på trädgårdsbänk

Gravyr på trädgårdsbänk

3 899 SEK
Jordankare för bänkar - utan verktyg

Jordankare för bänkar - utan verktyg

Jordankare för bänkar - med verktyg

Jordankare för bänkar - med verktyg

Betongankare för bänkar

Betongankare för bänkar

1 069 SEK
Dyna i Akryl till Bänk 5ft

Dyna i Akryl till Bänk 5ft

1 650 SEK
Dyna i Polyester till Bänk 5ft

Dyna i Polyester till Bänk 5ft

825 SEK
Möbelimporten Österlen AB erbjuder ett unikt sortiment av högkvalitativa trädgårdsmöbler från England, trädgårdskonst i betong och utomhusbelysning till konkurrenskraftiga priser.

Våra handplockade produkter inkluderar FSC-märkta träslag, konstrotting och metall som passar alla trädgårdar och stilar. Besök vår hemsida eller butik för personlig service och rådgivning. Kontakta oss för mer information!

Vi finns här


I vår butik som vi delar med Belysningsimporten och Lux El lagerför och visar vi utvalda utemöbler och trädgårdskonst från kända varumärken som Alexander Rose och Österlens Trädgårdskonst.

Öppettider butik

Måndag - Fredag 12.00 - 15.00

Möbelimporten Österlen AB
Verkstadsgatan 1
272 36 Simrishamn
Org.nr: 556942-4897

0414-12977

© 2023 Möbelimporten Österlen AB

Möbelimporten Österlen AB