Alexander Rose

Trädgårdsbänk Broadfield 5ft Oljad Mahogny

Klassisk, tidlös och bekväm trädgårdsbänk med format ryggstöd som avlastar ryggen. Utebänken är tillverkad i FSC-märkt och oljad Mahogny.

Artikelnr:335B

 

Skapa en avkopplande oas i din trädgård eller på din altan med vår Alexander Rose utebänk Broadfield 5ft Cornis Oljad Mahogny. Tillverkad av högkvalitativt FSC-certifierat mahognyträ med en tät och kvistfri ådring, är denna bänk både stark och elegant. Den har en bekväm sitthöjd och ryggstöd som ger en avslappnad sittställning och lämpar sig för långa samtal eller avkopplande stunder utomhus.

Mahognyträet har behandlats med en olja på fabriken för att ge en enhetlig rödbrun färg som bevarar sin skönhet år efter år. Om du vill behålla den ursprungliga färgen på träet, rekommenderar vi att du årligen applicerar Cornis-olja för att återfukta träet och bibehålla färgen. Möblerna i mahognyträ har en förväntad livslängd på upp till 10 år, och vi lämnar en generös garanti på 3 år.

Vår Alexander Rose utebänk Broadfield 5ft Cornis Oljad Mahogny är perfekt för att skapa en inbjudande och elegant trädgårdsmiljö. Besök vår hemsida eller butik för att se hela vårt sortiment av högkvalitativa trädgårdsmöbler och utomhusdekorationer.


1 - 2 veckor
146 cm
87 cm
60 cm
22 kg
3 år
Mahogny (FSC)