Golden Teak Cleaner

Rengör och ljusnar vittrade trä i ett enkelt steg.Alexander Rose tillverkar trädgårdsmöbler som kommer att hålla i många år. Men med tiden, som en del av den na

379 SEK
Artikelnummer: GT2
Leverantör: Alexander Rose

Rengör och ljusnar vittrade trä i ett enkelt steg.


Alexander Rose tillverkar trädgårdsmöbler som kommer att hålla i många år. Men med tiden, som en del av den naturliga processen kommer sprickor och splittringar visas i träet, särskilt ändträ och i viss utsträckning även på ytan. Ju torrare trä, desto fler sprickor på grund av avdunstning av naturliga oljor och mineraler i trä från väder och vind. Detta är normalt för allt trä som förvaras utomhus

Möbelimporten Österlen AB erbjuder ett unikt sortiment av högkvalitativa trädgårdsmöbler från England, trädgårdskonst i betong och utomhusbelysning till konkurrenskraftiga priser.

Våra handplockade produkter inkluderar FSC-märkta träslag, konstrotting och metall som passar alla trädgårdar och stilar. Besök vår hemsida eller butik för personlig service och rådgivning. Kontakta oss för mer information!

Vi finns här


I vår butik som vi delar med Belysningsimporten och Lux El lagerför och visar vi utvalda utemöbler och trädgårdskonst från kända varumärken som Alexander Rose och Österlens Trädgårdskonst.

Öppettider butik

Måndag - Fredag 12.00 - 15.00

Möbelimporten Österlen AB
Verkstadsgatan 1
272 36 Simrishamn
Org.nr: 556942-4897

0414-12977

© 2023 Möbelimporten Österlen AB

Möbelimporten Österlen AB