Alexander Rose

Matgrupp 6-sits Sherwood

Snygg matgrupp som inte bara är praktiskt hopfällbar, den har dessutom väldigt god komfort tack vare de justerbara reclinerstolarna.   I detta set ing

Artikelnr:Matgrupp 6x320S, 6x562E, 1x349S

 

Snygg matgrupp som inte bara är praktiskt hopfällbar, den har dessutom väldigt god komfort tack vare de justerbara reclinerstolarna.   

I detta set ingår följande möbler:

6 St. Trädgårdsstol Recliner, Artikelnr: 320S
6 St. Reclinerdyna polyester, Artikelnr: 562E
1 St. 
Trädgårdsbord Hopfällbart1,4m, Artikelnr: 349S

Sherwood-sortiment är nytt för 2019, och är en modern twist på en traditionell möbelstil. Kollektionen innehåller många av Alexander Rose mest populära möbler, så oavsett om du söker en bänk eller en matgrupp, hittar du något som passar din smak och budget. Sherwood är tillverkade av FSC-märkt Akacia från Vietnam. Den borstade kastanjebruna ytan uppnås genom att träet förbehandlas på fabriken före montering av varje enskild bit. Vi lämnar 3-års garanti på Sherwood kollektionen.

Alexander Rose har under årens lopp skapat sig ett rykte omkring skapandet av prisbelönta trädgårdsmöbler som håller absolut högsta standard i design och hantverk. Alexander Rose är det ultimata valet för de som söker något mer av sina utemöbler.


2 - 3 veckor
79 kg
3 år
Sherwood