Alexander Rose

Matgrupp 4-sits Ocean Bronze

Matgrupp med ett kvadratiskt bord i konstrotting med glasskiva och fyra stapelbara stolar. I detta set ingår följande möbler:4st Trädgårdsstol, Artikelnr:

Artikelnr:Matgrupp 4x721,1x727

 

Matgrupp med ett kvadratiskt bord i konstrotting med glasskiva och fyra stapelbara stolar. 


I detta set ingår följande möbler:

4st Trädgårdsstol, Artikelnr: 721
1st Trägårdsbord, Artikelnr: 727


Oceanmöblerna är vackert vävda i ett unikt V mönster, med platta Rose fibrer i 7 och 12 mm. Rose fibrerna är bronsfärgade i 3 toner och skimrar inbjudande i solljuset. Konstrottingen är vävd på en robust aluminiumstomme, är väder och uv-resistent och dessutom 100% återvinningsbar.


Rottingmöblerna tillverkas i Alexander Rose egna fabrik på den Filippinska ön Cebu, som är hem till de bästa vävare i världen. Alla trädgårdsmöbler från Alexander Rose tillverkas för hand av skickliga hantverkare enligt traditionella metoder som har förts vidare i generationer. Möbler vävda med Rose Fiber levereras med 10 års garanti och en förväntad livslängd på 25år.


Alexander Rose har under årens lopp skapat sig ett rykte omkring skapandet av prisbelönta trädgårdsmöbler som håller absolut högsta standard i design och hantverk. Alexander Rose är det ultimata valet för de som söker något mer av sina utemöbler.


2 - 3 veckor
29 kg
10 år
Ocean Bronze