Alexander Rose

Matgrupp 6-sits Sherwood

Charmig matgrupp som passar perfekt på altanen eller i trädgården. De hopfällbara stolarna är både bekväma och lätta att förvara och ta fram vid behov.  I

Artikelnr:Matgrupp 6x337S, 6x583E, 1x343S

 

Charmig matgrupp som passar perfekt på altanen eller i trädgården. De hopfällbara stolarna är både bekväma och lätta att förvara och ta fram vid behov.  

I detta set ingår följande möbler:

6 St. Trädgårdsstol Hopfällbar, Artikelnr: 337S
6 St. Stolsdyna polyester, Artikelnr: 583E
1 St. 
Trädgårdsbord Rektangulärt 1,65x1,0m, Artikelnr: 343S

Sherwood-sortiment är nytt för 2019, och är en modern twist på en traditionell möbelstil. Kollektionen innehåller många av Alexander Rose mest populära möbler, så oavsett om du söker en bänk eller en matgrupp, hittar du något som passar din smak och budget. Sherwood är tillverkade av FSC-märkt Akacia från Vietnam. Den borstade kastanjebruna ytan uppnås genom att träet förbehandlas på fabriken före montering av varje enskild bit. Vi lämnar 3-års garanti på Sherwood kollektionen.

Alexander Rose har under årens lopp skapat sig ett rykte omkring skapandet av prisbelönta trädgårdsmöbler som håller absolut högsta standard i design och hantverk. Alexander Rose är det ultimata valet för de som söker något mer av sina utemöbler.


2 - 3 veckor
69 kg
3 år
Sherwood