Alexander Rose

Caféset Sherwood

Fint caféset i årets nya kollektion, Sherwood från Engelska Alexander Rose. Samtliga möbler i matgruppen är hopfällbara för enklare vinterförvaring. I dett

Artikelnr:Cafeset 2x338S, 1x324S

 

Fint caféset i årets nya kollektion, Sherwood från Engelska Alexander Rose. Samtliga möbler i matgruppen är hopfällbara för enklare vinterförvaring. 

I detta set ingår följande möbler:

2 St. Trädgårdsstol Hopfällbar, Artikelnr: 338S
1 St. 
Sidobord Occational 0,6m, Artikelnr: 324S

Sherwood-sortiment är nytt för 2019, och är en modern twist på en traditionell möbelstil. Kollektionen innehåller många av Alexander Rose mest populära möbler, så oavsett om du söker en bänk eller en matgrupp, hittar du något som passar din smak och budget. Sherwood är tillverkade av FSC-märkt Akacia från Vietnam. Den borstade kastanjebruna ytan uppnås genom att träet förbehandlas på fabriken före montering av varje enskild bit. Vi lämnar 3-års garanti på Sherwood kollektionen.

Alexander Rose har under årens lopp skapat sig ett rykte omkring skapandet av prisbelönta trädgårdsmöbler som håller absolut högsta standard i design och hantverk. Alexander Rose är det ultimata valet för de som söker något mer av sina utemöbler.


2 - 3 veckor
17 kg
3 år
Sherwood