Caféset Sherwood

Fint caféset i årets nya kollektion, Sherwood från Engelska Alexander Rose. Samtliga möbler i matgruppen är hopfällbara för enklare vinterförvaring. I dett

4 199 SEK
Artikelnummer: Cafeset 2x338S, 1x324S
Leverantör: Alexander Rose

Fint caféset i årets nya kollektion, Sherwood från Engelska Alexander Rose. Samtliga möbler i matgruppen är hopfällbara för enklare vinterförvaring. 

I detta set ingår följande möbler:

2 St. Trädgårdsstol Hopfällbar, Artikelnr: 338S
1 St. 
Sidobord Occational 0,6m, Artikelnr: 324S

Sherwood-sortiment är nytt för 2019, och är en modern twist på en traditionell möbelstil. Kollektionen innehåller många av Alexander Rose mest populära möbler, så oavsett om du söker en bänk eller en matgrupp, hittar du något som passar din smak och budget. Sherwood är tillverkade av FSC-märkt Akacia från Vietnam. Den borstade kastanjebruna ytan uppnås genom att träet förbehandlas på fabriken före montering av varje enskild bit. Vi lämnar 3-års garanti på Sherwood kollektionen.

Alexander Rose har under årens lopp skapat sig ett rykte omkring skapandet av prisbelönta trädgårdsmöbler som håller absolut högsta standard i design och hantverk. Alexander Rose är det ultimata valet för de som söker något mer av sina utemöbler.


2 - 3 veckor
17 kg
3 år
Sherwood


Möbelimporten Österlen AB erbjuder ett unikt sortiment av högkvalitativa trädgårdsmöbler från England, trädgårdskonst i betong och utomhusbelysning till konkurrenskraftiga priser.

Våra handplockade produkter inkluderar FSC-märkta träslag, konstrotting och metall som passar alla trädgårdar och stilar. Besök vår hemsida eller butik för personlig service och rådgivning. Kontakta oss för mer information!

Vi finns här


I vår butik som vi delar med Belysningsimporten och Lux El lagerför och visar vi utvalda utemöbler och trädgårdskonst från kända varumärken som Alexander Rose och Österlens Trädgårdskonst.

Öppettider butik

Måndag - Fredag 12.00 - 15.00

Möbelimporten Österlen AB
Verkstadsgatan 1
272 36 Simrishamn
Org.nr: 556942-4897

0414-12977

© 2023 Möbelimporten Österlen AB

Möbelimporten Österlen AB