LightsOn Zenit Svart Trädgårdslampa LED

Vägg- samt terrassarmaturen Zenit (0.5wattt LED) är tillverkad i aluminium och är försedd med 1m kabel. Med det dekorativa varmvita ljuset lämpar sig Zenit utmä

269 SEK
Artikelnummer: 5105
Leverantör: LightsOn

Vägg- samt terrassarmaturen Zenit (0.5wattt LED) är tillverkad i aluminium och är försedd med 1m kabel. Med det dekorativa varmvita ljuset lämpar sig Zenit utmärkt på fasader, staket, murar, trädäck, terrasser etc.  

Vill du ha ett lite svagare ljus? Zenit fungerar tillsammans med produkten Dimmer (art 5094) som i så fall kopplas före lampan.

För ett komplett system, välj lampor & tillbehör. Addera lampornas totala antal watt och välj en transformator som minst motsvarar lampornas total.

Vill du ha ett lite svagare ljus? Zenit fungerar tillsammans med produkten Dimmer (art 5094) som i så fall kopplas före lampan.

Tips: Lägg till artikeln Ljussensor för automatisk påslagning / avslagning av belysningen.

LED 0,5W
20 Lumen
varmvitt ljus (3000°K)
12V
IP67
aluminium
diameter 7cm
CE samt RoHS-godkända

LED Garden Plug & Play har pga uppdaterade EU-direktiv fått nya 12V-kontakter på kablarna (se produktbilder). För gamla system som kompletteras med nytt finns övergångar.

Möbelimporten Österlen AB erbjuder ett unikt sortiment av högkvalitativa trädgårdsmöbler från England, trädgårdskonst i betong och utomhusbelysning till konkurrenskraftiga priser.

Våra handplockade produkter inkluderar FSC-märkta träslag, konstrotting och metall som passar alla trädgårdar och stilar. Besök vår hemsida eller butik för personlig service och rådgivning. Kontakta oss för mer information!

Vi finns här


I vår butik som vi delar med Belysningsimporten och Lux El lagerför och visar vi utvalda utemöbler och trädgårdskonst från kända varumärken som Alexander Rose och Österlens Trädgårdskonst.

Öppettider butik

Måndag - Fredag 12.00 - 15.00

Möbelimporten Österlen AB
Verkstadsgatan 1
272 36 Simrishamn
Org.nr: 556942-4897

0414-12977

© 2023 Möbelimporten Österlen AB

Möbelimporten Österlen AB