LightsOn Castor Markspot

Denna markspot är till för att belysa riktigt stora träd.Finns det något snyggare än att belysa stora träd i gräsmattan eller stensättningen? gräv ner denna

919 SEK
Artikelnummer: 5091
Leverantör: LightsOn

Denna markspot är till för att belysa riktigt stora träd.

Finns det något snyggare än att belysa stora träd i gräsmattan eller stensättningen? gräv ner denna smidiga spot och oroa dig inte för robotklipparen eller att du själv ska snubbla på den.

Glöm inte att köpa till transformator!

Tips: Lägg till artikeln Ljussensor för automatisk påslagning / avslagning av belysningen.

LED 15W LED 

varmvitt ljus (3000°K)1100 Lumen
12V
Spridning 25°
IP67
CE samt RoHS-godkända

Svart aluminium, akrylglas
Ø 9 cm diameter
10 cm djup
70 cm gummikabel
Avtagbar plastkopp för tex gjuten montering ingår.

LED Garden Plug & Play har pga uppdaterade EU-direktiv fått nya 12V-kontakter på kablarna (se produktbilder). För gamla system som kompletteras med nytt finns övergångar.

Möbelimporten Österlen AB erbjuder ett unikt sortiment av högkvalitativa trädgårdsmöbler från England, trädgårdskonst i betong och utomhusbelysning till konkurrenskraftiga priser.

Våra handplockade produkter inkluderar FSC-märkta träslag, konstrotting och metall som passar alla trädgårdar och stilar. Besök vår hemsida eller butik för personlig service och rådgivning. Kontakta oss för mer information!

Vi finns här


I vår butik som vi delar med Belysningsimporten och Lux El lagerför och visar vi utvalda utemöbler och trädgårdskonst från kända varumärken som Alexander Rose och Österlens Trädgårdskonst.

Öppettider butik

Måndag - Fredag 12.00 - 15.00

Möbelimporten Österlen AB
Verkstadsgatan 1
272 36 Simrishamn
Org.nr: 556942-4897

0414-12977

© 2023 Möbelimporten Österlen AB

Möbelimporten Österlen AB