Alexander Rose

Trädgårdssoffa Turnberry 5ft Målad Akacia

Turnberry 5ft Målad Akacia trädgårdsbänk från Alexander Rose är en klassisk och elegant trädgårdsbänk tillverkad av hållbar FSC-märkt Akacia.

Artikelnr:322W

 

Upptäck en värld av avkoppling och komfort med Alexander Rose Trädgårdssoffa Turnberry 5ft Vitmålad Akacia. Denna vackra soffa är tillverkad av högkvalitativt FSC 100% akaciaträ som sedan målats med vit satin polyuretanfärg.

Med en bekväm sits och ryggstöd i klassiskt designad stil, kan du koppla av och njuta av din trädgård i timmar. Soffans släta, målade yta ger en modern touch samtidigt som den behåller trädets naturliga karaktär.

Hos Alexander Rose är de stolta över att erbjuda produkter av högsta kvalitet. Vi är säkra på att vår Trädgårdssoffa Turnberry 4ft Målad Akacia kommer att överträffa dina förväntningar och därför ger vi dig 3 års garanti på din nya soffa.

Oavsett om du vill läsa en bok, umgås med familjen eller bara njuta av en solig dag, är Alexander Rose Trädgårdssoffa Turnberry 4ft Målad Akacia det perfekta valet för att förbättra din utomhusmiljö. Låt oss hjälpa dig att skapa en avkopplande och inbjudande trädgård.


2 - 3 veckor
157 cm
97 cm
62 cm
26,5 kg
3 år
Akacia