Matgrupp 6-sits San Marino

Middag eller bara en stunds avkoppling utomhus, oavsett är San Marino Squared Top fåtölj ett utmärkt val ihop med San Marino Rektangulärt Bord Med Glas. Fåtöljen har en kombination av utsökt estetik och komfort samt levereras med 10-års garanti.

I detta set ingår följande möbler:

6 Stk. Trädgårdsstol Squared Top med dyna, San Marino
1 Stk. Trädgårdsbord Ovalt 2x1,5m med glasskiva, San Marino


Varje möbel kombinerar utsökt estetik och komfort, med flytande silhuetter och unika formgivningsdetaljer som fångar blicken, perfekt både för trädgården och uterummet. 

För att skapa den komplexa designen, är rottingmöblerna tillverkade med en robust aluminiumram som pulverlackeras för att matcha färgen på väven. Möblerna i konstrotting är vävda med 3mm runda Red Pine "Viro" fiber, i en traditionell korgflätning. Viro Fiber är miljövänliga, extremt slitstarka och 100% återvinningsbara. Fibrerna är också väder och UV-resistenta, vilket gör det till det perfekta valet för din trädgård eller terrass. Alla trädgårdsmöbler från Alexander Rose tillverkas för hand av skickliga hantverkare enligt traditionella metoder som har förts vidare i generationer. Möbler vävda med Viro Fiber levereras med 10 års garanti och en förväntad livslängd på 25år. 

Alexander Rose har under årens lopp skapat sig ett rykte omkring skapandet av prisbelönta trädgårdsmöbler som håller absolut högsta standard i design och hantverk. Alexander Rose är det ultimata valet för de som söker något mer av sin trädgårdsmöbler. 


2 - 3 veckor
78 kg
10 år
San Marino
Artikelnummer: Matgrupp 6x7802, 1x7827
Varumärke: Alexander Rose

46 499 SEK