Matgrupp 4-sits Ocean Bronze

Kvadratiskt bord med glasskiva och fyra Fiji stolar med armstöd. Här sitter ni bekvämt och avkopplande till både fika och middagen. Med sitt nätta utseende passar denna matgrupp lika bra på uteserveringen som till uteplatsen hemma.

I detta set ingår följande möbler:

4 St. Trädgårdsstolar, Artikelnr: 723
1 St. Trädgårdsbord, Artikelnr: 727

Oceanmöblerna är vackert vävda i ett unikt V mönster, med platta Rose fibrer i 7 och 12 mm. Rose fibrerna är bronsfärgade i 3 toner och skimrar inbjudande i solljuset. Konstrottingen är vävd på en stabil stomme i aluminium, är väder och uv-resistent och dessutom 100% återvinningsbar.  

Möblerna tillverkas i Alexander Rose egna fabrik på den Filippinska ön Cebu, som är hem till de bästa vävare i världen. Alla trädgårdsmöbler från Alexander Rose tillverkas för hand av skickliga hantverkare enligt traditionella metoder som har förts vidare i generationer. Möbler vävda med Rose Fiber levereras med 10 års garanti och en förväntad livslängd på 25år.

Alexander Rose har under årens lopp skapat sig ett rykte omkring skapandet av prisbelönta utemöbler som håller absolut högsta standard i design och hantverk. Alexander Rose är det ultimata valet för de som söker något mer av sina utemöbler.


2 - 3 veckor
31 kg
10 år
Ocean Bronze
Artikelnummer: Matgrupp 4x723, 1x727
Varumärke: Alexander Rose

17 399 SEK