Alexander Rose

Matgrupp 4-sits Sherwood

En härlig matgrupp med ett åtta-kantigt bord och fyra stolar med tillhörande stolsdynor. Samtliga möbler i matgruppen är hopfällbara för enklare vinterförvaring

Artikelnr:Matgrupp 4x337S, 4x583E, 1x321S

 

En härlig matgrupp med ett åtta-kantigt bord och fyra stolar med tillhörande stolsdynor. Samtliga möbler i matgruppen är hopfällbara för enklare vinterförvaring. 

I detta set ingår följande möbler:

4 St. Trädgårdsstol Hopfällbar, Artikelnr: 337S
4 St. Stolsdyna i polyester, Artikelnr: 583E 
1 St. 
Trädgårdsbord Gateleg 1,2x1,2m, Artikelnr: 321S

Sherwood-sortiment är nytt för 2019, och är en modern twist på en traditionell möbelstil. Kollektionen innehåller många av Alexander Rose mest populära möbler, så oavsett om du söker en bänk eller en matgrupp, hittar du något som passar din smak och budget. Sherwood är tillverkade av FSC-märkt Akacia från Vietnam. Den borstade kastanjebruna ytan uppnås genom att träet förbehandlas på fabriken före montering av varje enskild bit. Vi lämnar 3-års garanti på Sherwood kollektionen.

Alexander Rose har under årens lopp skapat sig ett rykte omkring skapandet av prisbelönta trädgårdsmöbler som håller absolut högsta standard i design och hantverk. Alexander Rose är det ultimata valet för de som söker något mer av sina utemöbler.


2 - 3 veckor
54 kg
3 år
Sherwood