Caféset San Marino

Caféset med möbler ur San Marino kollektionen. Cafésetet är väldigt inbjudande med sina mjukt avrundade former och väldigt skönt att sitta i. Bordet levereras med en glasskiva och stolarna med passande dyna.  

I detta set ingår följande möbler:

2st Trädgårdsstol Curved Top San Marino
1st Trädgårdsbord Bistro 0,6m San Marino

San Marino kollektionen hämtar inspirationen från medelhavsområdet. Varje möbel kombinerar utsökt estetik och komfort, med flytande silhuetter och unika formgivningsdetaljer som fångar blicken, perfekt både ute och inne. 

För att skapa den komplexa designen, är konstrottingmöblerna tillverkade med en robust aluminiumram som pulverlackeras för att matcha färgen på väven. Rottingmöblerna är vävda med 3mm runda Red Pine "Viro" fiber, i en traditionell korgflätning. Viro Fiber är miljövänliga, extremt slitstarka och 100% återvinningsbara. Fibrerna är också väder och UV-resistenta, vilket gör det till det perfekta valet för din trädgård eller terrass. Alla trädgårdsmöbler från Alexander Rose tillverkas för hand av skickliga hantverkare enligt traditionella metoder som har förts vidare i generationer. Möbler vävda med Viro Fiber levereras med 10 års garanti och en förväntad livslängd på 25år. 

Alexander Rose har under årens lopp skapat sig ett rykte omkring skapandet av prisbelönta trädgårdsmöbler som håller absolut högsta standard i design och hantverk. Alexander Rose är det ultimata valet för de som söker något mer av sin trädgårdsmöbler.


2 - 3 veckor
24,5 kg
10 år
San Marino
Artikelnummer: Caféset 2x7801, 1x7870
Varumärke: Alexander Rose
11 365 SEK

9 695 SEK