Caféset Ocean Bronze

Ett väldigt vackert och nätt litet fikabord med glasskiva och två bekväma stolar i konstrotting, lämpar sig till utmärkt såväl till caféer, restauranger som på uteplatsen hemma.

I detta set ingår följande möbler:

2st Stapelbar Trädgårdsstol Fiji Ocean Bronze
1st Trädgårdsbord Wave 0,6m Ocean Bronze

Oceanmöblerna är vackert vävda i ett unikt V mönster, med platta Rose fibrer i 7 och 12 mm. Rose fibrerna är bronsfärgade i 3 toner och skimrar inbjudande i solljuset. Konstrottingen är vävd på en robust aluminiumstomme, är väder och uv-resistent och dessutom 100% återvinningsbar.  

Rottingmöblerna tillverkas i Alexander Rose egna fabrik på den Filippinska ön Cebu, som är hem till de bästa vävare i världen. Alla trädgårdsmöbler från Alexander Rose tillverkas för hand av skickliga hantverkare enligt traditionella metoder som har förts vidare i generationer. Möbler vävda med Rose Fiber levereras med 10 års garanti och en förväntad livslängd på 25år.

Alexander Rose har under årens lopp skapat sig ett rykte omkring skapandet av prisbelönta trädgårdsmöbler som håller absolut högsta standard i design och hantverk. Alexander Rose är det ultimata valet för de som söker något mer av sina utemöbler.


2 - 3 veckor
15,5 kg
10 år
Ocean Bronze
Artikelnummer: Caféset 2x723, 1x770
Varumärke: Alexander Rose
10 725 SEK

8 999 SEK